Blackjack spelen

Je moet proberen dichter bij 21 te komen dan de dealer, zonder dat je erover gaat. De kaarten hebben de waarde die ze aangeven, waarbij alle afbeeldingen 10 waard zijn en de azen 1 of 11. Als jouw twee kaarten geen getal vormen waarvan je denkt dat je de dealer ermee kunt verslaan op basis van zijn open kaart, kun je een 'hit' nemen en een extra kaart krijgen. Je kunt 'hits' blijven nemen totdat je over 21 gaat. In dat geval ben je 'kapot' en verlies je je inzet.

Speel direct live BlackJack!
Als je tevreden bent met je totaal, neem je een "stand" en de volgende speler is aan de beurt. Als het de beurt van de dealer is, draait hij zijn andere kaart om. Als hij een 16 of minder heeft, moet hij een 'hit' nemen, want hij moet doorgaan tot hij 17 of meer heeft. De regels met betrekking tot de vraag of een dealer moet verderspelen of niet met een "zachte" 17, dus A6, waarbij hij niet kapot kan gaan omdat hij de aas als 1 punt kan gebruiken.

Als de dealer kapot gaat, wint iedereen die nog niet kapot gegaan is. Als hij niet kapot gaat, betaalt hij zelfs nog meer geld aan de spelers die een hoger totaal hebben dan hem. Gelijkspel is een stand-off en niemand wint.

Blackjack spelers hebben ook de mogelijkheid om te "double down", een kaart nemen om hun inzet te verdubbelen of te splitsen, waarbij men twee kaarten met dezelfde waarde neemt om de eerste kaarten van twee nieuwe handen te vormen, ook wel het verdubbelen van de inzet. Ze kunnen ook een 'verzekering' nemen als de dealer een aas toont. Als ze dat doen, spelen ze gelijk spel als de dealer een blackjack heeft, maar verliezen ze de helft van een inzet als hij dat niet heeft (bovenop wat er gewonnen of verloren wordt op de uitkomst van de hand).

Stort 100 euro en ontvang extra 100 euro op je account.